HVORDAN KAN VI BRUGE SAUNAEN

KÆRE MEDLEM AF VINTERBADELAUGET VED HALD SØ

Herunder ser du mulighederne for brugen af saunaen – til info for nye og gamle medlemmer.

Vejledning med login og hvordan du bruger SuperSaas er sendt til alle medlemmer, link til SuperSaas findes under fanen Bookning på forsiden. Vejledninger til åbne- og lukketjans samt ordensregler + retningslinjer om badetøj mm. hænger i saunaen og link findes nederst på denne side. Vejledninger til åbne- og lukketjans samt ordensregler hænger i saunaen og ligger også længer nede på denne side. Vær sød at læse alt igennem, så du er HELT KLAR til at besøge saunaen og evt. også stå for at åbne og lukke.

SOM MEDLEM KAN DU BRUGE SAUNAEN UNDER TRE FORMER
1. LØRDAGS- OG SØNDAGS-SAUNA KUN for medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø

Lørdags- og søndagssauna er meget populært og vi fortsætter med denne faste åbningstid 8 – 11 eller længere, om nødvendigt. Bestyrelsen sørger for opslag i SuperSass og alle medlemmer kan tilmelde sig – se særskilt vejledning til SuperSass. Denne dag kan du komme og mødes med andre medlemmer af foreningen.

Når du opretter din tilmelding i SuperSass må du meget gerne skrive, om du kan åbne eller lukke – kun hvis nogen byder ind på disse tjanser, er der en åben sauna
Indtil videre sørger bestyrelsen for brænde, optænding, klude mm. Opdager du, at der mangler noget, så skriv gerne et opslag i Facebook-gruppen. Vi overvejer en vicevært-ordning.

2. Som medlem kan du opslå ’ÅBEN SAUNA’ i SuperSass på alle andre tidspunkter end lørdag og søndag i medlemstiden

Alle medlemmer kan oprette ’ÅBEN SAUNA’ i SuperSass – hvis du opslår en tid, er du også ansvarlig for, at der bliver åbnet og lukket – andre MEDLEMMER kan jo også byde ind.
Åben sauna er som udgangspunkt for medlemmer, men hvis der er ledige pladser, kan du invitere en gæst med – du booker plads til din gæst ved at oprette endnu en tilmelding i dit eget navn, i beskedfeltet skriver du GÆST. pris 30 kr. pr. gæst – indbetales til foreningens konto 6812- 1085598 – eller Mobile Pay 51375. Skriv Gæst sauna og dit navn i tekstfeltet.

3. Som medlem kan du reservere saunaen til en ’LUKKET GRUPPE’ i SuperSass

Som medlem af foreningen kan du reservere saunaen til en ’LUKKET GRUPPE’ for 2 timer + åbne- og lukketid. Du skal selv være til stede og har ansvaret for at åbne og lukke. Du opretter tiden i SuperSass og andre medlemmer kan herefter oprette tid i tilknytning til, at saunaen nu bliver varm.
Prisen for dette arrangement er 150 kr. som indbetales på foreningens konto 6812-1085598 – eller Mobile Pay 51375. Skriv Lukket gruppe sauna og dit navn i tekstfeltet.

Vi ser frem til en rigtig god udnyttelse af saunaen

Bestyrelsen

NÅR DU SKAL ÅBNE SAUNAEN 
MED ELLER UDEN BADETØJ VED BRUG AF SØ OG SAUNA
NÅR DU SKAL LUKKE SAUNAEN
PAS GODT PÅ SAUNAEN

indvielse-sauna indvielse-sauna-indeni