NYT FRA BESTYRELSEN 16/6/2023

Kære medlem af Vinterbadelauget ved Hald Sø


Her kommer en sommerhilsen, det reviderede regnskab, nyt om fornyelse af medlemskab til den kommende sæson og tilbagemelding på spørgsmål som blev stillet ifm. generalforsamlingen.

Bestyrelsen takker for en rigtig god generalforsamling 25. april med deltagelse af rekordmange medlemmer, som deltog ivrigt i debatten. Det er sjovt at lave frivilligt arbejde, når I er så aktive og byder ind med gode forslag og tilbud om hjælp – TAK for det 😊

Saunaen er nu på sommergræs hos Susanne i Almind – også tak for, at den igen må feriere der. Det betyder meget for os, at vi ved, den står sikkert indtil den igen skal til Skytteholm – og det sker jo den 1. september.
😊

Fornyelse af medlemskab for 2023-2024 kommer til at foregå på en ny måde

Omkring 1. august modtager du en mail fra os med oplysning om, at du skal indbetale dit kontingent for den kommende sæson.
Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab, må du gerne besvare mailen med besked herom – så sørger vi for at slette dit medlemskab.

Ønsker du fortsat medlemskab skal du indbetale dit kontingent indenfor fristen – det nye bliver, at du skal indbetale via vores bookingsystem SuperSass, hvor du også har ansvaret for at opdatere dine mail- og telefon-oplysninger.

SÅ – hold øje med din mailboks fra den 1. august – der kommer en vejledning med, så du er godt hjulpet på vej.

Når vi ved, hvor mange medlemmer som ønsker at fortsætte, tager vi stilling til ny-indmeldelser; det bliver i slutningen af august.
Har vi plads til nye medlemmer kommer det til at fremgå af hjemmesiden.😊


Regnskabet blev godkendt på generalforsamlingen

Det er til rådighed HER og her:
vinterbadelaugetvedhaldsoe.dk/wp-content/uploads/2023/06/Godkendt-regnskab-VHS-2023.pdf
😊

Under generalforsamlingen blev der stillet 3 spørgsmål, som blev henvist til senere
behandling af bestyrelsen.

 1. spørgsmål: betaling for lukket sauna kontra betaling for gæst.
  – Bestyrelsen finder ikke grundlag for at ændre på priserne som er 150 kr. for lukket sauna og 30 kr. for en gæst.
  – Bestyrelsen har besluttet at udvide medlemstiden til også at omfatte fredag kl. 14-18.
 1. spørgsmål: mulighed for at booke halvanden time.
  – Bestyrelsen har besluttet ikke at ændre på reglerne for booking.
  Grunden er, at det er nemmest at operere med 1 times intervaller – desuden ville det give en del administrativt arbejde.
 1. Spørgsmål: ønske om aktut-telefonnummer til bestyrelsen.
  – Bestyrelsen finder ikke grundlag for at imødekomme dette ønske. Vi mener, at det er tilstrækkeligt, at det er muligt at kontakte sekretæren telefonisk, og at nr. står på hjemmesiden.
  – Bestyrelsen henviser til, at behov for akut hjælp normalt kun opstår i forbindelse med, at nøgleboksen ikke kan åbne/lukke. I disse tilfælde vil der også kunne søges hjælp ved at skrive til vores FaceBook gruppe. Erfaringen er, at der hurtigt er et hjælpsomt medlem, som træder til og hjælper. 😊


Tilbage er blot at ønske jer alle en rigtig god sommer – lige nu er vandet jo ikke særligt koldt i søen, men den er skøn alligevel.

Nyd sø og sommer
Mange varme hilsner

Bestyrelsen